NATO LUAT, DIN NOU, PRIN SURPRINDERE! 12.000 de militari ruşi sunt acum gata de luptă

LA ORDINUL PREŞEDINTELUI VLADIMIR PUTIN,
12.000 de militari ai Federaţiei Ruse
… respiră ca pe un câmp de luptă modern.

Rusia a declanşat ample exerciții de apărare aeriană, care implică unități din întreaga țară, inclusiv cele staționate de-a lungul frontierei cu Ucraina. La exerciţii – care vor dura până joi – participă 12.000 de militari, gata de luptă, sute de avioane şi sisteme de rachete antiaeriene, conform precizării Ministerului rus al Apărării.

Exercițiile menţionate vor evalua capacitatea de a executa lovituri aeriene împotriva bazelor extremiste folosind experiența… Statelor Unite (!) și a aliaților săi de coaliție, din Irak și Siria, a declarat, pentru RIA Novosti, adjunctul şefului Statului Major General rus, generalul-locotenent Andrei Kartapolov:

“Exercițiile vor evalua capacitatea Districtului Militar Europa Centrală, de a contracara amenințările venite din aer și, cel mai important, de a executa lovituri aeriene împotriva bazelor extremiste folosind experiența SUA și a aliaților săi de coaliție, din Irak și Siria. Potenţialele amenințări și provocări – la adresa securității militare a Rusiei și aliaților săi, care provin din direcția strategică Asia Centrală – au crescut semnificativ”.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~