Îmbrobodirea opiniei publice din România

Pentru cine nu ştie, primii doi militari români ucişi tot în Afganistan au fost împuşcaţi TOT de un militar afgan, la întoarcerea dintr-o misiune. Am folosit cuvântul TOT pentru că şi cei doi militari români, căzuţi sâmbătă dimineaţă, la datorie, au fost victimele unor focuri de armă trase de alţi doi militari afgani.
Şi la primii doi conaţionali menţionaţi, ca şi în cazul ultimilor doi, o secretomanie imbecilă are ca efect îmbrobodirea opiniei publice din România.
Dacă adevărul, în cazul plutonierului Dumitrescu Iulian şi a sergentului Vizireanu Adrian s-a aflat de la un purtător de cuvânt al operațiunii „Resolute Support”, atunci nu numai că am avut dreptate, când am scris BILĂ NEAGRĂ PENTRU MINISTRUL APĂRĂRII NAŢIONALE, dar istoria se va repeta.
Cine a ordonat operaţiunea MUTU LA UŞĂ, va rămâne bine mersi pe un scaun unde a fost, este şi rămâne un simplu funcţionar, cu grade la vedere, sau acoperite.
Nu dădea bine ca de ZIUA VICTORIEI să fie difuzată realitatea despre cum au fost mitraliaţi cei doi conaţionali, nu-i aşa?
Sfânta imbecilitate a celor care se simt intangibili, la putere.

2

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~