Organizarea apărării spaţiului terestru şi a celui aerian al României include spaţiile similare ale Republicii Moldova

@ Trebuie ca să ne facem datoria faţă de noi, pentru a conta pe sprijinul american. Acest lucru ni l-a spus Donald Trump aproape cu brutalitate.

@ Problema este ce trebuie să facă România. România trebuie să intre într-un program de urgenţă, de intrare în stare de apărare şi de proiectare a capacităţii sale de descurajare.

@ România trebuie să îşi construiască forţele terestre, la nivel de 160.000 de oameni, cu unităţi de apărare a teritoriului şi cu unităţi de acţiune dislocabile.

@ România trebuie să realizeze acum capacitatea de apărare a spaţiului aerian, ceea ce înseamnă minim trei escadrile de avioane de tip F-16, sau similare, şi obligatoriu trei unităţi de luptă, de tip “Patriot” sau similare.

@ Şi în spaţiul naval al României trebuie să intre, sub pavilion românesc, două nave capabile să facă faţă pericolului rusesc.

@ Aşa cum s-a hotărât la Summitul NATO, de la Varşovia, trebuie să se poată proiecta stabilitate dincolo de frontierele Alianţei. Adică, organizarea apărării spaţiului terestru şi a celui aerian al României include spaţiile similare ale Republicii Moldova. Acest lucru este obligatoriu, dintr-o perspectivă strict militară, de natură operaţională. Numai aşa se poate proiecta stabilitatea enunţată de NATO.

CINE A DECLARAT ASTA AFLAŢI DACĂ DAŢI CLICK AICI!

~