Ce face o femeie cu un pahar cu apă? (video)

O fostă fotomodel, în Rusia – devenită politician în Israel – s-a remarcat într-o dezbatere aprinsă din parlamentul evreu, aruncând un pahar cu apă spre un coleg ce nu îi împărtăşea opiniile!

Gestul deplasat al tinerei femei, cu viziuni de dreapta, Anastassia Michaeli l-a vizat pe Ghaleb Majdale, din partidul muncii.

Doamna Michaeli, ex-Miss Sankt Petersburg, care a lucrat ca model la Paris, a devenit furioasă după ce oponentul i-a spus “taci din gură”, în timpul unei dezbateri cu privire la participarea unei şcoli arabo-israeliane într-un marş pentru drepturile omului.

Ca răspuns, ea şi-a adunat de pe masă lucrurile personale, s-a ridicat în picioare şi, cu calm, a aruncat apa dintr-un pahar pe Ghaleb, replicându-i: “să-ţi fie ruşine!”.

Majdale a zâmbit – în timp ce adversara ieşea din cameră – şi s-a adresat preşedintelui comisiei: “Acest lucru spune totul. Sunt sigur că nu veţi fi de acord cu un asemenea comportament sălbatic şi fascist.”

Izbucnirea nervoasă a fostei Miss – fiind înregistrată de televiziunea Knesset-ului – a devenit rapid ştirea senzaţională, de pe prima pagină a ziarelor.

Doamna Michaeli a declarat mai târziu reporterilor că a fost “o îndrăzneală” a domnului Majdale, care a insultat-o şi că se aşteaptă ca oamenii să fie respectuoşi în parlament.

“Dacă nu există bărbaţi, în Knesset-ului israelian, care să ştie cum să reacţioneze şi să protejeze o femeie, îmi voi proteja singură, demnitatea mea, demnitatea partidului meu şi demnitatea Knesset-ului,” a mai afirmat ea.

Replica lui Majdale nu a întârziat: “După 40 de ani de activitate publică, nici o sticlă de apă nu mă va afecta.”

Un proverb israelian susţine:
Nu fi prea dulce, ca să nu fi mâncat de cei aflaţi deasupra ta, nu fi prea amar, ca nu cumva să fi aruncat afară.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~