S.U.A.: Surpriza fiului unui militar

T.F.

În imaginile care urmează, postul de televiziune ABC NEWS redă momentul în care subofiţerul Rik Zortmann – plecat de acasă la o instruire a Gărzii Naţionale – a revenit în viaţa băiatului său, într-un mod surprinzător, ca partener (iniţial) necunoscut de joc, pe terenul unde fiul său prindea curaj să fie un bun jucător.

T.F. 2

Puteţi afirma că este o făcătură a structurii militare americane de relaţii publice. Reformulăm? O practică a Oficiului pentru Afaceri Publice, prin care, la anumite evenimente sportive, condiţia familiei unui militar, activ sau în rezervă, este adusă – de o manieră ofensivă, dar credibilă – în atenţia celor care, bucurându-se de clipe de relaxare, în propria ţară, au obligaţia de a nu-i uita pe cei aflaţi departe de cei dragi.

video platform
video management
video solutions
video player

Într-o societate atât de marcată de vendete politice, precum aceea din România, asemenea momente sunt privite şi comentate cu cinism, deşi, la primul eveniment similar, reuşit pe marele stadion naţional, reîntorşi acasă, zecile de mii de suporteri s-ar uita altfel, la proprii lor copii…

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~