Capacitățile NATO

A fost adăugată o nouă caracteristică care detaliază capacitățile Alianței pe harta interactivă NATO LA DATORIE , care arată unde Alianța veghează non-stop și în întreaga lume pentru a menține cetățenii noștri liberi și în condiții de siguranță în prezent și pentru viitor.

Noul buton oferă acces la informații despre capabilitățile cheie ale NATO, cum ar fi rachetele și securitatea cibernetică, forțele pentru operații speciale, muniții de precizie, supravegherea maritimă, etc. Daţi click aici, și apoi faceți click pe butonul ( X Capabilities ) situat deasupra tastei hărţii.

NATO este o organizație politico-militară, care permite celor 28 de națiuni ale Alianței să dezbată, să decidă și să acţioneze rapid, fără probleme și în mod eficient. Din spaţiul aerian al Islandei la apele Oceanului Indian, și din Afganistan la Oceanul Atlantic, bărbați și femei din întreaga Alianță sunt angajaţi în operațiuni și misiuni pentru a menține țările aliate în condiții de siguranță și pentru a face lumea noastră mai sigură. # NATOonDuty!

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~