O ÎNTREBARE VALABILĂ ŞI ÎN ROMÂNIA

DEMPSEY

În imaginea de mai sus, preşedintele Comitetului Întrunit al Şefilor de State Majore, de la Pentagon, generalul Martin Dempsey, vorbeşte la ceremonia de absolvire a Academiei Militare a SUA, de la West Point, pe 23 mai 2015.

Ulterior, într-un interviu acordat portalului NPR, el a afirmat că nu este surprins de acţiunile lente împotriva statului islamic, estimarea sa fiind că va fi o “campanie lungă.”

Mai mult, cu privire la o afirmaţie a Secretarului Apărării, privind pe militarii irakieni, generalul Martin Dempsey crede că sensul interogaţiei lui Ashton Carter, despre luptătorii statului Irak a fost “Pentru ce vor lupta?” şi nu “Au voinţa de a lupta?”

Apropo…

Pentru ce vor lupta junii României, în cazul unei agresiuni?

Pentru un preşedinte apatic, simplu gardian al unei Constituţii bune de Muzeul Ţăranului Român?

Pentru premierul unui guvern care nu a creat locuri de muncă tinerilor României, dar livrează DNA clienţi unul şi unul?

Pentru un parlament stigmatizat ca fiind corupt şi axat doar pe interesele sutelor de trândavi aleşi pe baza naivităţii colective?

Pentru generali care nu au curajul să spună lucrurilor pe nume, doar de dragul de a o bucura, pe Coana Miţa, de acasă, de importanţa lor credibilă… doar la rudele de gradul I?

Nu cred că pentru actuala stare de lucruri din România merită un tânăr să moară în luptă.

Nu asta este ţara visată de părinţii şi bunicii săi.

Dar în viforniţa răului care va să vină, precum în anul 1940, este şi o rază de soare.

Când cerul se va întuneca, nu de ploaie, toţi impostorii menţionaţi mai sus vor avea soarta pe care o merită, impusă de viaţă şi de voinţa naţiunii dornică de a fi condusă de bărbaţi de stat care ţin la România, in integrum.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~