AFIRMAŢII FĂCUTE ÎN MAREA BRITANIE, CARE SUNT VALABILE ŞI ÎN ROMÂNIA

Corbyn: Armata are nevoie de mai multe nave, aeronave, de finanțare și personal

Jeremy Corbyn a sugerat că va semna pentru mai multe nave pentru Royal Navy/Marina Regală, pentru aeronave suplimentare de supraveghere pentru RAF/Forţele Aeriene Regale și o finanțare și efective mai mari pentru serviciile armate și poliție.

Liderul partidului laburist a promis să protejeze Marea Britanie de amenințările globale, după ce s-a confruntat cu critici pentru refuzul de a spune dacă va lansa o lovitură nucleară ca răspuns la o agresiune..

După ce a participat la o masă rotundă cu pensionarii din Lincoln, Corbyn a fost întrebat dacă ar menține poporul britanic în siguranță, când va ocupa funcția de prim-ministru.

El a răspuns:

“Vom proteja poporul acestei țări de orice amenințare cu care se confruntă oriunde în lume. Vom investi în mod corespunzător în serviciul nostru de poliție, vom investi în mod corespunzător în serviciile noastre armate. Efectivele forţelor armate s-au diminuat, Forţele Navale au nevoie de mai multe nave, forțele aeriene strigă pentru mai multe avioane de supraveghere. Le vom finanța în mod corespunzător pentru a realiza toate acestea. “

ORIGINALUL AICI.

~