BENONE NEAGOE SCRIE PE WEBSITE-UL OFICIAL AL UZPR: “Tupeul lui se hrănește din indiferența noastră”

A fost demonstrat faptul că președintele a continuat să încaseze, fără drept, cotizații retroactive pentru “cumpărarea” vechimii în UZPR.

Un alt Raport, al Comisiei de cenzori și al Departamentului juridic confirmă acuzațiile făcute şi cere Ministerului Muncii și Corpului de control al Guvernului să facă o anchetă pentru deslușirea gravelor nereguli.

Pus în fața dovezilor, D.D.Glăvan a ales întâi să-i intimideze și să-i amenințe pe colegii din conducerea Uniunii, abia apoi să recunoască adevărul. Pentru ca, mai apoi, într-o explozie de minciună, fals, farsă abjectă, dusă până la grotesc, să declare că a fost pus la cale “un complot”, “un puci militar” prin care se dorește să i se ia puterea. A uitat însă să spună că din cei 11 membri ai Consiliului Director, doar doi sunt jurnaliști militari. Ședințele Consiliului Director, ca și măsurile luate de membrii acestuia sunt, în opinia lui, „nestatutare şi imorale”, ele „periclitând viitorul Uniunii”. Drept pentru care trebuie suspendate. Totul pe mai multe planuri, studiate, aproape științific, fără ca adevărul până la urmă, să poată ajunge la cei care, în final, i-au căzut victime.

Câțiva ziariștii „independenți”, dintre cei aflați în culpă s-au năpustit asupra persoanelor care au dezvăluit necurăția pentru a-l decredibiliza pe președinte lor. Credeți că au prezentat vreo dovadă, cât de mică, în pseudo-articolele lor? Nici vorbă! S-au mulțumit să bage mâna-n excrementele celui căruia i-au rămas fideli și să împroaște peste tot cu ele.

Cam asta e povestea, așezată într-o ordine cât de cât logică și cronologică. Între timp, tot mai mulți membri din țară cer suspendarea președintelui până la Adunarea Generală Extraordinară convocată pentru luna septembrie.

De partea cui să fim în scandalul Glăvan vs partea bună a forței? Orice răspuns este legitim, dar eu nu pot să țin cu Glăvan. El poate câștiga în lupta cu ADEVĂRUL doar dacă noi alegem să fim simpli spectatori.

COMENTARIUL INTEGRAL ESTE ACCESIBIL AICI.

~