uzpr.ro: SCANDALOS: DORU DINU GLĂVAN VREA DESFIINŢAREA UZPR ŞI SUBSTITUIREA SA CU DUBLURA DIN REŞIŢA!

uzpr.ro:

“În ziua de 18.07.2017 a fost înregistrat, la Secretariatul UZPR, cu nr. 314/2017, Raportul comun al Departamentului juridic şi Comisiei de Cenzori, la cererea Consiliului Director al UZPR.

Preşedintele, de atunci, al Uniunii, Doru Dinu Glăvan, care a participat la şedinţa Consiliului Director, din ziua menţionată, nu a prezentat niciun punct de vedere cu privire la situaţia juridică sub care este înregistrată UZPR-Reşiţa, în Registrul naţional al persoanelor juridice fără scop patrimonial.

Dar, pe site-ul Ministerului Justiţiei figurează înscrisă, încă din data de 13 iulie 2017, la poziţia 723, UZPR Caraş-Severin (titular!), fără menţiunea de filială.

Din desfăşurătorul trimis de Ministerul de Justiţie/Registrul naţional, judecătoria Reşiţa, UZPR Caraş-Severin a fost înregistrată cu nr. 6946/21.12.2004.

Culmea este faptul că la poziţia 7 are asociaţi pe Pauna Cristina şi Cenan Glăvan Oana Maria.

Iar ca tacâmul să fie complet, la punctul 10 apare, la rubrica de conducere/reprezentant, nimeni altul decât Glăvan Dinu Doru Pavel.

Acest răspuns al Ministerului de Justitie trebuie raportat la decizia nr.8 din 29.07.2017, prin care, în disperare de cauză, D.D.Glăvan a convocat Adunarea Generală Extraordinară, în baza O.G. nr.26/2000, art.21, al.2, lit.g, care se referă la “dizolvarea şi lichidarea asociaţiei precum şi stabilirea destinaţiei bunurilor după lichidare”!

Cu alte cuvinte, Glăvan vrea desfiinţarea actualei Uniuni, cu sediul în Bucureşti şi mutarea puterii sale, constant abuzive, în familie, la UZPR Caraş-Severin, unde este preşedinte!”

CONTINUAREA AICI.

~