Adi Cristi: “Am descoperit, între timp, un grup organizat de infractori, ce au pus la cale marea escrocherie, cu nume de cod: DDG! “

“Ei bine, un astfel de Nimeni există, din momentul în care și Doru Dinu Glăvan (DDG) există. Evident că pentru foarte mulți dintre noi acest DDG (acum îmi dau seama că ar putea fi chiar motivul pentru care a fost produs DDT, insecticidul care se dă pentru a scăpa de purici, păduchi și alte astfel de lighioane mărunte) nu există pe considerentul că este un ilustru necunoscut, avid de înălțimile gloriei, fără însă a fi pregătit (din toate punctele de vedere, nici școală, nici intelect) să reușească a convinge.

Nu am vrut să intru în duelul jurnalistic pe care colegii mei l-au întreținut în ultima vreme. Accentele critice pertinente, care încercau să descopere și să prezinte escrocheria ”made in PDL” (partid politic în care neliniştitul DDG a activat, tot pentru a-și stăpâni orgoliul și vanitățile rănite de vârsta trecută peste el asemene a unei șenile de tanc) au scos la iveală mizeria. O astfel de strivire, transformarea sa într-una cu pământul, nu a lăsat nimic credibil și de valoare din cariera jurnalistului sportiv ,stimabil în mediocritatea sa. Dintr-un astfel de destin DDG nu a învățat nimic, nici măcar nu s-a lăsat molipsit de fair play-ul marilor sportivi despre care a încercat să vorbească.”

COMENTARIUL INTEGRAL AICI.

~