­čî▓ ALPINISM MEDIATIC ­čĹë ROM├éNIA TV


Mul╚Ťumesc frumos echilibratei realizatoare de emisiuni TV, domni╚Ťa Andreea Cre╚Ťulescu, pentru oportunitatea creat─â de a ├«mi exprima un punct de vedere referitor la boala ╚Öi opera╚Ťia presupus─â a pre╚Öedintelui actual al Federa╚Ťiei Ruse ╚Öi la ipoteza unei apropiate lovituri de stat la Moscova.

4

├Än primul r├ónd este realitatea c─â o lovitur─â de stat militar─â se execut─â, nu se anun╚Ť─â.

Referitor la boala ╚Öi opera╚Ťia lui Putin acestea sunt vehiculate taman c├ónd se zvone╚Öte c─â ╚Öi la Beijing este bolnav pre╚Öedintele Xi Jinping ╚Öi ar urma s─â fie schimbat tot printr-o lovitur─â de palat, ceea ce arat─â faptul c─â ne afl─âm ├«n zona dezinform─ârilor masive.

Nu ├«n ultimul r├ónd sursa specula╚Ťiilor privind posibile evolu╚Ťii la nivel ├«nalt la Moscova este chiar generalul-maior ucrainean Kyrylo Budanov, t├ón─âr, energic, ambi╚Ťios, care conduce structura de informa╚Ťii a For╚Ťelor Armate ale Ucrainei, de unde ╚Öi posibilul s─âu apetit pentru subtile manipul─âri ale opiniei publice interna╚Ťionale.

Sigur că așa cum s-a văzut și la parada militară din 9 Mai, Putin are înfrigurările sale și pare că se simte tot mai singur.

~