BILĂ NEAGRĂ PENTRU MINISTRUL APĂRĂRII NAŢIONALE

Limba de lemn

Cu un guvern de tehnocraţi în cădere liberă, cu un ministru al apărării autohtone care părea a fi relevant în dialogul cu cei de la NATO, dovadă faptul că secretarul general adjunct al Alianţei Nord-atlantice a ţinut conferinţa de presă la sediul civililor (altor servicii), care coordonează armata, cea de care s-au temut toţi preşedinţii postdecembrişti, asta mai lipsea pe tortul inexistenţei publice a M.Ap.N., un comunicat semnat de…secţia presă.

În traducere liberă, purtătorul oficial de cuvânt, care o mai fi acesta, nu se coboară la micimea unui eveniment în care au murit, indiferent cum, camarazi cu identitate clară. Secretara de stat care coordonează direcţia lui peşte prăjit doar a luat la cunoştinţă, că tot nu contează în ecuaţia de comunicare publică. Şeful direcţiei, oricum un anonim, este resemnat de viitoarea sa pensionare. Iar comunicatul, aparent, a fost rodul aplicării formulei…pe pilot automat.

Ultimele două aliniate, din comunicatul de mai sus, erau de pe vremea ministrului Babiuc Victor, iar dacă Mihnea Motoc a acceptat această făcătură demagogică merită o BILĂ NEAGRĂ.

BILA

În Bulgaria, sătui de experimente de acest gen, cei în drept au desfiinţat direcţia similară şi au adus tineri capabili să vadă lumea ofensiv, pragmatic, realist.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~