🌲 ALPINISM MEDIATIC 📺 ROMÂNIA TV


Cum era și de așteptat, Victor Ciutacu a fost, în emisiunea din seara asta, aidoma unui tenismen, care plasa mingi mediatice, apropiate sau mai îndepărtate, invitaților săi.

8

Avea dreptate în privința comunicărilor oficiale – doar nu uităm că președintele nu are purtător de cuvânt, premierul nu prea îl folosește pe al lui, iar miniștrii sunt catastrofali la capitolul declarații publice amendabile nu doar politic.

Așa, într-o doară, conaționalul Victor Ciutacu a pus în atenția telespectatorilor și viitoarele alegeri prezidențiale, la care un ziarist altfel renumit o și vede câștigătoare pe Laura Codruța Kövesi. 😉

Ca simplu cetățean, după emisiune,
am afirmat – pentru cine avea atenția mărită – că va fi învingător cel care va fi perceput drept compatriotul nimerit să țină corabia națiunii pe val, în condițiile continuării războiului din Ucraina, dar și să consolideze România ca membră a NATO și partener strategic al SUA.

😅😂🤣Povestea infantilă, a unor terți, că vin rușii,
ne vând americanii și Moscova decide pe viitorul președinte este bună, dar la pacienții de la Spitalul nr. 9, pot pentru ca să zic…

~