Cel mai sobru

🏆 Nu m-am înșelat niciodată, atunci când am evaluat, cu obiectivitate, prezența sau absența talentului nativ la un jurnalist.
Dacă nu ai nervul cerut de meseria de ziarist, te poți îmbăta cu apă rece, dar telespectatorii depistează rapid impostura, acolo unde apare.

28

Dragoș Bistriceanu, probabil că este cel mai sobru, dintre colegii săi de redacție, fiind jurnalistul care caută esențele, nu aparențele, dar și promotorul unei implicări serioase, credibile, în relatările menite a genera un schimb de opinii cerebrale, pe platoul de filmare.

31

În emisiunea sa, în esență, am afirmat că alocuțiunea pasageră a ministrului de interne al Turciei, aparent contra americanilor, era una pur electorală. Culmea este că reflecta, cu alte cuvinte, o opinie exprimată anterior și de președintele Erdogan, obișnuit să pună verbal presiune pe americani, pentru a obține aeronave militare de ultimă generație.

Cât privește dandanaua unora, privind himerice proiecte de iluzorie desprindere a pământului transilvănean de Patria Mamă
am reamintit uitucilor faptul că Armata României este garantul independenței, suveranității și integrității teritoriale a țării noastre – ieri, azi, mâine. 🇷🇴

~