👉 Domnița Mihaela Birzila precum Christiane Amanpour

La emisiunea de azi, de la ora 17.00, realizată de ingenioasa moderatoare Mihaela Birzila m-am convins că are potențialul jurnalistic al celebrei Christiane Maria Heideh Amanpour, de la CNN, aspect confirmat și de interviul realizat anterior de distinsa conațională cu premierul României din perioada anilor 2000-2004.

Imaginea alăturată a fost imortalizată înainte de începutul emisiunii, alături de celălalt invitat, interesantul avocat Adrian Cuculis.

13

Comentând o afirmație a actualului secretar general al ONU, António Manuel de Oliveira Guterres, care se teme că suntem la un pas de un război nuclear am semnalat două repere ce indică altceva.

Primul este acela că președintele Republicii Populare Chineze, Xi Jinping, NU a anulat anunțata sa viitoare întâlnire, față în față, cu președintele Statelor Unite, Joe Biden.

Al doilea este semnalul dat de Serghei Lavrov, care a spus că doar președintele Vladimir Putin va decide soarta celor doi americani ceruți la un schimb de deținuți, de Antony John Blinken, secretarul Departamentului de Stat – în traducere liberă… Kremlinul sugerează un dialog la nivel înalt cu Casa Albă, fie acesta inițial și telefonic.

~