Veste bună pentru aliaţii SUA: GENERALUL JAMES MATTIS ARE PRIMA ŞANSĂ DE A CONDUCE PENTAGONUL

“Generalul Mattis este exact tipul de lider de care avem nevoie, după opt ani de conducere eșuată sub președintele Obama”, a declarat un înalt consilier republican. “El va servi bine țara noastră reafirmând alianțe fracturate și presând înapoi pe dușmanii noștri. Sunt încurajat să văd că Președintele ales Trump îl consideră bun pentru a conduce Pentagonul. “

MATTIS

Un alt senior din arealul republican al Senatului, care se ocupă de problemele din Orientul Mijlociu, a declarat că vasta experiență de luptă a lui Mattis îl face o alegere perfectă pentru funcţia de la Pentagon.

“Ca infanterist marin, generalul Mattis a servit națiunea noastră cu onoare și fără teamă”, a spus sursa. “Ar trebui să nu ne așteptăm la mai puțin în cazul în care Mattis, ca un civil, va servi ţara în calitate de secretar al apărării.”

Raheem Kassam, editor al portalului electronic Breitbart Londra a declarat că selectarea lui Mattis trimite un semn pozitiv pentru cei mai apropiați aliați ai Americii, inclusiv Marea Britanie.

1122

“Mattis este venerat în întreaga lume”, a declarat Kassam, care a speculat despre Mattis că va fi ales pentru Pentagon cu câteva săptămâni inainte ca numele lui să fie public menţionat. “Aceasta este o numire pe care chiar liberalii și conservatorii britanici sunt de acord cu ea. Și, sincer, este timpul Americii să îşi proiecteze atitudinea “nu vă jucaţi cu noi”, pe care Mattis o întruchipează atât de bine “.

ALTE DETALII AICI.

~