HOPA! DUBLURILE ELENEI DIN MENESTRELUL APĂRĂRII…

LECTURA CĂRŢII SCRIITORULUI COSTINEL PETRACHE
ESTE MOTIVUL PENTRU CARE
INSERĂM ACUM UN ARTICOL PUBLICAT DE UN JURNALIST OBIECTIV
– ÎN URMĂ CU DOI ANI DE ZILE -, CA SĂ REAMINTIM UNOR ÎNSTELAŢI,
(CU NIMIC MAI BUNI DECÂT COLONEII PE CARE ÎI ÎNJOSEAU PRIN NEPUTINŢELE LOR),
ÎN FAŢA CUI FĂCEAU TEMENELE, PÂNĂ LA PĂMÂNT…

ŞI AICI NU ESTE VORBA DE DUBLURILE ELENEI UDREA,
CI DE CELE ALE ELENEI CEAUŞESCU,
ÎN TOATĂ SPLENDOAREA RĂUTĂŢII SALE. PARDON!
ÎN TOATĂ SPLENDOAREA RĂUTĂŢII LOR!
VOM MAI REVENI ASUPRA CARIEREI LOR “PROFESIONALE”…

„Bişboacele“ liberale de la Aparare
11 Februarie 2008 | de George Popescu

Sub inteleapta conducere liberala, Ministerul Apararii Nationale a devenit un fel de refugiu pentru doamnele si domnisoarele cu lipici politic. Tonul a fost dat de fostul ministru Teodor Atanasiu, care odata ce a fost numit ministru si-a adus viitoarea sotie Laura Maria Bisboaca pe post de consilier personal. Dupa „remanierea“ ministrului Atanasiu si preluarea MapN de catre Sorin Frunzaverde, mai toti „militarii“ purtatori de fuste au disparut din MapN, exceptie facånd secretarul general al MapN, numit pe timpul lui Atanasiu, Georgeta Gavrila.

Sosirea la carma ministerului a lui Theodor Melescanu a coincis cu aparita altor „pupile“ liberale in MapN. Astfel, vechea colega de liceu a lui Bogdan Olteanu, ziarista Andreea Dumitru a fost promovata in functia de purtator de cuvant a MapN in detrimentul mult mai experimentatului Gelaledin Nezir. Posibila venire a lui Radu Stroe in locul lui Melescanu in fruntea MapN a fost prefatata, ieri, de numirea „ad-hoc“ de catre premierul Tariceanu a Georgetei Ionescu in functia de secretar de stat la MApN.

Teodor Atanasiu – un ministru marinimos

Odata cu sosirea liberalilor la carma Ministerului Apararii Nationale, numarul femeilor s-a inmultit vizibil. De regula, toate doamnele aduse s-au ocupat de „imaginea“ ministerului. Luminita Kohalmi, fosta ziarista si o buna colaboratoare a lui Atanasiu, adusa tocmai de la Alba Iulia a fost numita sefa Directiei Relatii Publice din MapN. Cand partidul liberal l-a adus la Bucuresti, Atanasiu a adus-o in minister si pe Laura Bisboaca, care, la numai 25 de ani, a ajuns consiliera pentru o scurta perioada de timp a ministrului Apararii. Ulterior, Laura Bisboaca, devenita intre timp doamna Atanasiu a promovat intr-o functie de consilier al presedintelui Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu. Cum o mana se spala pe cealalta, asa si Bogdan Olteanu a avut pretentia ca la randul sau sa fie ajutat de colegi sa isi promoveze o fosta colega de liceu, Andreea Dumitru, in structurile MApN. Deloc intamplator, la acea data sotul Andreei, Catalin Dumitru era consilier pe probleme de presa la Palatul Cotroceni. Mai mult, familia Dumitru are si un nas pe masura, in persoana presedintelui director general al SRTV, Alexandru Sassu.

Georgeta Ionescu – ultima achizitie a MApN

Fosta secretara de la grupul parlamentar PNL din Camera Deputatilor, Georgeta Elisabeta Ionescu, a cunoscut, pe timpul guvernarii liberale, o ascensiune profesionala de exceptie. A fost promovata initial secretar de stat la Departamentul pentru Relatia cu Parlamentul, dupa care a preluat fraiele secretariatului general al Camerei Deputatilor. Mandatul sau in fruntea Secretariatului General al Camerei Deputatilor a fost marcat de nenumarate conflicte, inregistrate chiar intre ea si colegii de partid. Aceste divergente au culminat, la finalul anului trecut, cu o cearta intre Georgeta Ionescu si membrii Biroului Permanent, in urma careia i s-a pus in vedere sa isi dea demisia. Potrivit unor surse din Biroul Permanent al Camerei, dupa ce i s-a reprosat tensionarea relatiilor cu Senatul, Nicolae Vacaroiu fiind foarte iritat ca secretarul general al Camerei refuza cererile de extindere a spatiului alocat senatorilor in Palatul Parlamentului, Georgeta Ionescu ar fi avut o izbucnire nervoasa, acuzandu-i pe membrii BP ca „si-au tras din bugetul Camerei“ si „nu se mai satura“. Acuzatiile ar fi aparut chiar si in stenograma sedintei, publicata pe siteul institutiei, insa aceasta a fost imediat „periata“, iar secretarului general i s-a pus in vedere sa-si scrie demisia. Georgeta Ionescu a fost mutata de la Camera pe un post la Ministerul Apararii, unde a fost numita secretar de stat pentru relatia cu Parlamentul.

IATĂ CUM COMENTEAZĂ, CU NĂDUF,
UN MILITAR INTELIGENT, AFLAT LA BRUXELLES,
PREZENŢA PERSONAJULUI GEORGETA IONESCU LA CARTIERUL GENERAL AL NATO:

Am ataşat o poză care redă succint ruşinea noastră.
Profesioniştii stau in spatele “politicienilor”, dar ce gândesc numai ei ştiu ….
Ioan Sorin şi ambasadorul Ducaru in spatele lui Nefertitti.
Eu numesc asta exces de democraţie sau aberaţie democratică.

Rusinea pamantului

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~