Colonelul Gheorghe Suciu face senzaţie în Slovacia!

Stand Suciu si copii vizitatori

Într-o vreme în care cea mai amară ironie, care circulă între pensionarii militari, este întrebarea retorică “Tu ce eşti? Asistat social, sau cadru militar în rezervă?”colonelul, în rezervă, Gheorghe Suciu, face minuni.

O afirmaţie validată şi de recenta sa prezenţă în Slovacia, ca membru al delegaţiei conduse de Vasile Ciceac, primarul oraşului Nădlac, ce a fost prezentă la zilele oraşului Jelşava, unde au fost expuse, spre încântarea localnicilor, obiecte de artizanat româneşti.

Printre acestea se numără şi inegalabilele miniaturi produse de rezervistul Suciu, care a avut satisfacţia ca rodul imaginaţiei sale să fie apreciat atât de un demnitar slovac, cât şi de un parlamentar de la Budapesta.

Printre surprizele oferite de delegaţia din Nădlac, gazdelor din Slovacia, s-au mai numărat formaţia Salaşan, solistul Radomir Karkuş, o orchestră de muzică uşoară şi populară, dar şi…salamul de sălaş, pregătit de Pavel Bagyinschi şi paprikaşul gătit de Andrei Gyebnar.

Într-o declaraţie făcută presei din Arad, colonelul Suciu a precizat că, în ultima zi a manifestării cultural-artistice, din Jelşava, a fost organizat un iarmaroc, unde produsele româneşti au atras o mulţime de localnici.

Când l-am întâlnit prima oară pe colonelul Suciu, într-o unitate militară din Timişoara, m-a întâmpinat cu un surâs ce nu i-a dispărut nici azi de pe chip.
Semn de statornicie şi înţelepciune umană.

Semnul României Nedefetiste.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~