Moscova dă replica lui Hillary Clinton

Postul de radio Vocea Rusiei a difuzat pe 6 decembrie, cu trei ore înainte de miezul nopţii, replica diplomaţiei ruse la afirmaţia făcută de secretarul de stat Hillary Clinton,

4highres_00000402640346

care – adresându-se miniştrilor de externe ai ţărilor membre ale Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare din Europa/OSCE, reuniţi la Vilnius – a declarat că alegerile din Rusia nu au fost nici libere, nici corecte.

Mai mult, imediat după această declaraţie, purtătorul de cuvânt al Casei Albe a exprimat îngrijorarea faţă de violarea drepturilor alegătorilor, pe timpul votării.

În comunicatul Ministerului rus de Externe se afirmă că declaraţiile doamnei Clinton şi ale altor oficiali ai administraţiei Statelor Unite, privind alegerile parlamentare din Rusia sunt inacceptabile.

Moscova speră că SUA se va reţine de la declaraţii inamicale, care contrazic trendul pozitiv al dezvoltării relaţiilor bilaterale.

Ministerul menţionat afirmă că cetăţenii ruşi şi-au exprimat alegerea lor, prin participarea activă la vot.

Prin urmare, numai ei au dreptul să definească viitorul ţării, şi mai puţin cineva care îşi bazează opiniile părtinitoare pe reţete politice.

Serios? Atunci priviţi imaginile de mai jos şi decideţi singuri:

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~