Ce va fi pe 21 decembrie…2012?

1

O discuţie interesantă, cu un pasionat al lumii în care vom trăi, mi-a atras atenţia asupra…Planetei Nibiru. Despre care se afirmă că se află dincolo de Planeta Pluton – cea descoperită în 1929, de către astronomul american Clyde William Tombaugh -, deci în afara sistemului nostru solar.

Planeta are o orbită eliptică şi este posibil ca, din primăvara anului viitor, aceasta să fie vizibilă pe cer, inclusiv ziua, de pământeni!

NASA nu doreşte să ofere prea multe detalii, pentru a nu crea o stare de panică, dar confirmă că Nibiru aduce cu ea o puternică sursă de energie, care va distruge toţi…microbii şi va anihila timpul, în sensul că va dispărea, datorită luminii persistente, pentru o vreme îndelungată, alternanţa dintre zi şi noapte.

Se pare că nervozitatea, tot mai vizibilă, în diferite puncte ale globului este datorată resimţirii individuale a apropierii acestei surse energetice, una fără precedent în istoria omenirii.

Interlocutorul meu şi-a încheiat semnalarea acestor preziceri cu o frază memorabilă: dacă bolile vor dispărea, vor fi anihilaţi, într-un fel sau altul, pe cale energetică, şi cei care îşi urăsc semenii, le vor răul, chiar au uitat să mai fie oameni buni.

Interesantă ipoteză, nu-i aşa?

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~