Ce a urat niponilor împăratul Akihito

La 1 ianuarie 2012, la Palatul Imperial din Tokyo, în cadrul unei ceremonii special organizate, împăratul Japoniei, Akihito a avut un mesaj şi pentru compatrioţii săi. În fotografie, lângă suveranul nipon se află împărăteasa Michiko.

Emperor, empress celebrate New Year
Foto: Pool/Kyodo

Împăratul Akihito şi împărăteasa Michiko au primit, duminică, 1 ianuarie 2012, felicitări de Anul Nou, de la alţi membri ai familiei imperiale şi de la ambasadorii străini.

Suveranul japonez şi-a exprimat speranţa, în mesajul său de Anul Nou, că vor fi continuate eforturile răbdătoare, de cooperare, pentru a reconstrui societatea, după ce naţiunea a fost devastată de o serie de dezastre naturale anul trecut.

Printre cei ce au adresat felicitări împăratului şi împărătesei, la Palatul Imperial din Tokyo, au fost prinţul moştenitor Naruhito cu soţia sa, prinţesa Masako, prinţul Akishino şi soţia sa prinţesa Kiko, prim-ministrul Yoshihiko Noda şi aproximativ 200 de ambasadori, cu soţiile lor.

Este cu siguranţă o plăcere pentru a sărbători Anul Nou împreună a afirmat împăratul la ceremonia menţionată.

Suveranul japoniei a mai declarat: La începutul anului, doresc prosperitate naţiunii şi fericire poporului.

________________________________

Pentru a avea o imagine mai clară a relaţiei dintre familia imperială şi japonezii de rând am ales imagini filmate în 25 decembrie 2011, care nu mai au nevoie de niciun comentariu:

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~