Jurământ utilitar (video)

110106-A-8880-0012

Purtătorul de uniformă militară:

– Jur să apăr pensiile substanţial mărite – cu zeci de milioane de lei vechi – a preşedintelui veteranilor de război şi a celui proclamat pe viaţă la rezervişti, demni taciturni meniţi să binecuvânteze împărţirea oastei de rezervă în… naivi şi în mişei! Aşa să îmi ajute Gabriel Oprea!

Purtătorul de tricou roşu:

– Jur să apăr cauza UNPR şi să înscriu în acest partid – al loialităţii faţă de cine ştie liderul său clarvăzător, cu mâna ce o dă în sus, la fiecare discurs, sperând la un surplus, de votanţi – pe toţi rezerviştii cu pensiile mărite, că la alţi conaţionali, naivi precum oile din turmă, nu mai poate sper(i)a această moleculă politică avidă de viagra cu care ar dori să se întărească şi PDL-ul, vlăguit de blondele ce duc tot greul, către faraonul de la periheliu!

_________________________________

Orice asemănare cu doamna din umbra palatului prezidenţial şi cu cea adusă zilnic la parlamentul de decor, cu antemergător, tocmai de la Ploieşti este benefică promovării imaginii tonifiante a matriarhatului moştenit, cu cosiţe, oftaturi şi iluzii de la maica tuturor răutăţilor – Elena. Of course, Ceauşescu.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~