Guvernarea poporului, de către popor, pentru popor (video)

Fragment sugestiv, din alocuţiunea prezidenţiabilului Newt Gingrich, în Florida:

G 1

Gingrich:
– Am făcut acest lucru, în parte, pentru mass-media de elită, pentru că, ştiţi, aceiaşi oameni care au spus că eram mort în iunie şi iulie, şi care declarau că sunt terminat după Iowa şi păreau total reduşi la tăcere în noaptea victoriei din Carolina de Sud, acum revin spunând:
Ce are el de gând să facă? Ce va face el ? Ce va face el ?
Deci, eu doar vreau să îi asigur în seara asta, că vom concura pentru orice loc şi vom câştiga şi vom fi în Tampa – nominalizat în luna august.

(Urale şi aplauze)


Mulţimea:
Newt, Newt, Newt, Newt, Newt, Newt, Newt, Newt, Newt, Newt.

Gingrich:
– Acum, s-ar putea pune întrebarea, în faţa unui scor de 5 la 1, cum poate fi afirmaţia asta adevărată?
Şi eu voi da răspunsul. A fost un moment istoric, în anul 1863, când a fost onorat, primul nostru Cimitir Militar Naţional, de către preşedintele Statelor Unite, Abraham Lincoln, care a spus că noi avem guvernarea poporului, de către popor, pentru popor.
Şi vom avea puterea poporului, ce va înfrânge puterea banilor, în următoarele şase luni.

(Urale şi aplauze)

Gingrich:
– Şi aţi putea spune, cum vom face asta?
Ei bine, în acelaşi mod în care ne-am întors în iunie şi iulie şi până în decembrie, fiind poziţionaţi în sondajul Gallup, la nivel naţional, cu 12 sau 13 puncte, fără niciun ban.
S-a dovedit că, dacă aveţi idei şi soluţii şi gândiţi pozitiv şi puteti comunica pentru un viitor mai bun, şi aveţi o evoluţie în a fi făcut ceva efectiv în trecut, atunci asocierea asta începe să ajungă la poporul american.
Deci, lăsaţi-mă să vorbesc, pe scurt, despre ce va fi aproximativ acest lucru.
Aceasta este cea mai importantă campanie electorală din viaţa dumneavoastră!

(Urale şi aplauze)

Gingrich:
– Dacă Barack Obama va fi reales, va fi un dezastru pentru Statele Unite ale Americii.
Nu am niciun dubiu în acest sens.
Dacă el poate avea un rezultat malefic, un şomaj atât de rău, un deficit rău, preţurile benzinei atât de mari, şi totuşi va fi reales, nu vă puteţi imagina cât de radical va fi el în al doilea mandat.

Femeie neidentificată: Asta-i drept.

Gingrich:
– Deci, proiectarea şi punerea împreună a oamenilor în campanie, nu o campanie republicană, nu o campanie de stabiliment politic, nu o campanie finanţată de Wall Street, ci campania poporului, în care spunem fiecărui american, indiferent de trecutul său, de grupul etnic şi comunitatea unde este integrat:
avem un viitor mai bun pentru tine şi familia ta.
Este un viitor cu locuri de muncă, este un viitor cu preţuri mai scăzute la benzină, este un viitor cu un buget echilibrat, este un viitor al unui Washington mai mic, este un viitor cu mai multă putere la tine acasă, la familia ta şi în cartierul tău.
Acesta este un viitor şi vă rugăm să fiţi alături de noi, pentru a ne impune în faţa stabilimentului politic de la Washington D.C. şi ambelor părţi ale acestuia.

(Urale şi aplauze)

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~