Delirul unui general rus pensionat (video)

Delirium tremens reprezintă o criză caracterizată prin delir, halucinaţii vizuale sau auditive majore, tremurături ale feţei şi ale membrelor, transpiraţii abundente, accelerare a ritmului cardiac, febră, aprecierea greşită a realităţii, agitaţie psihomotorie severă, dereglări periculoase ale frecvenţei cardiace şi tensiunii arteriale.
__________________________________

În cazul generalului-colonel, în rezervă, Leonid Ivaşov, ex-membru al Statului Major al Forţelor Armate Ruse, simptomul vizibil este aprecierea greşită a realităţii, probată de afirmaţia, iresponsabilă, din 1 februarie 2012: “Rusia este gata să utilizeze puterea militară pentru a apăra Iranul şi Siria, un atac contra Siriei şi Iranului este unul indirect asupra Federaţiei Ruse.”

Ce voinicel este ramolitul urmaş al lui Ivan cel Groaznic!…

Înstelatul rus a uitat sau nu ştie să precizeze cu ce forţe anume va interveni Rusia? Cu singurul portavion rus existent în dotarea armatei cu nostalgii sovietice? Păi în Golful Persic sunt deja trei portavioane aliate. Cu escadrile de avioane de vânătoare-bombardament? Păi este suficient ca Arabia Saudită – aliatul SUA – să îşi ridice în aer avioanele de luptă şi să stopeze entuziasmul infantil al unei operaţiuni aeriene ruse concepute în stil putinian. Cu desanturi aeriene masive? Excelentă motivaţie pentru Corpul Infanteriei Marine Americane de a debarca pe solul iranian. Cu lovituri nucleare? Ei, aş! Doar cum o să rămână Vladimir Putin fără alegători?…

Urmăriţi imaginile de mai jos, pentru a vă convinge ce dinozaur a crescut în birourile unui organism militar exasperat de decăderea sa, de la rangul de armată egală cu cea americană, la acela de forţe întărite cu vodcă şi iluzii, cât cuprinde imaginaţia unor telespectatori dezinformaţi – cu seriozitatea tipică incompetenţilor în geopolitica deceniului doi, din secolul 21.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~