POCĂINŢA ELENEI UDREA

basescu-udrea-111-rompres

Sfatul preşedintelui către ex-ministrul Udrea Elena:

– Deci, draga mea, aşa cum eşti, cu tocuri înalte şi pantalonii strâmţi îţi sugerez să declari, spre mai binele tău, că Mihai-Răzvan Ungureanu poate fi acel factor de echilibru de care România are atât de mare nevoie, în contextul relansării economice, dar şi al alegerilor din această toamnă!

– Dar…peste poate, Traiane!!!

– Elena, mă asculţi? Apoi să afirmi că a pornit bine în noul mandat şi eşti convinsă că românii vor vedea cu ochi buni decizia PDL de a-l susţine.

– Mai bine mă duc la călărie, la herghelia cu cai…

– Poţi scrie liniştită, pe blog, că toţi cei ce îşi freacă palmele de fericire că există tensiuni în coaliţie şi că există tensiuni între PDL şi premier se bucură degeaba.

– Traiane, eu nu pot să mint!

– Mai bine pune mâna şi notează: Majoritatea este unită în jurul ideii relansării economiei româneşti, a creşterii nivelului de trai al românilor şi al susţinerii politicii de reformă a statului pe care o presupune programul de guvernare al premierului Ungureanu. Cu atât mai mult cu cât am reuşit să propunem un premier care se pliază pe aşteptările românilor. Mihai-Răzvan Ungureanu corespunde din toate punctele de vedere acestor cerinţe: este încă tânăr, cu o carieră în spate, cu un discurs echilibrat, cu obiective clar fixate şi, mai ales, nu este văzut neapărat ca fiind un politician.

– Traiane, voi scrie doar cu condiţia să închei apoteotic: se bucură de sprijinul PDL şi, fără îndoială, şi de sprijinul meu!

– Ai înnebunit? Vrei să râdă de tine, cu gura până la urechi, blonda de peste Ocean, secretarul de stat al SUA, Hillary Diane Rodham Clinton?

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~