Adio, Valeri Kuzmin! (video)

Ivan

IVAN:
– Măi Saşa, ai auzit ce a declarat ambasadorul nostru la Chişinău, Valeri Kuzmin?
SAŞA:
– Ramolitul ăla?

IVAN:
– Îhî… Cică Rusia nu era obligată să se coordoneze cu Chişinăul la numirea vicepremierului rus Dmitri Rogozin, în calitate de reprezentant al Kremlinului pentru Transnistria. El a anunţat că Dmitri Rogozin va efectua o vizită de lucru, în Republica Moldova, în perioada 16-17 aprilie, iar numirea acestuia ar demonstra interesul sporit al Federaţiei Ruse pentru reglementarea conflictului transnistrean.
SAŞA:
– E dus cu pluta! Şi suferim noi, că în loc să facem armata lângă Moscova, uite-ne unde a înţărcat dracu pe nostalgicii comuniştilor, în Transnistria…
IVAN:
– Kuzmin ăsta a mai zis că, deocamdată, Republica Moldova nu are perspective clare de integrare în UE, în timp ce în Uniunea Euroasiatică are… perspective bune.
SAŞA:
– Mă laşi? Bine dracu’ că părăseşte postul de ambasador duminică şi revine la Moscova, că numai strâmbe a băgat, între noi şi români…
IVAN:
– Ba moldoveni…
SAŞA:
– Du-te mă de-aici cu propaganda ta! Ce, majoritarii din Transnistria sunt transnistreni? Sunt ruşi, toată ziua! Noaptea mafioţi şi ziua veseli toţi…Дай мне сигарету и оставить меня с этой дрянной политике!/Dă-mi o ţigară şi lasă-mă cu această politică nasoală!

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~