Serviciul secret grec – tras în piept…(video)

19.1234436940.greek-soldiers

– Dimitris! Ai aflat că un antreprenor de-al nostru, grec, bănuit că a suprafacturat serviciile secrete şi antiteroriste ale ţării – la livrarea sistemelor de ascultare – a fost inculpat pentru escrocherie?

– Georgios eu credeam că este vorba de unul din România…

– Lasă gluma. Ancheta desfăşurată de brigada de combatere a criminalităţii financiare a stabilit că serviciile secrete şi antitero au plătit, în 2008, de şapte ori preţul sistemelor de interceptare, pentru care respectivul antreprenor a achitat circa 1 miliard de euro societăţii germane Syborg.

– Hai că tot ca un român a acţionat! El a realizat această inginerie printr-o societate offshore, cu sediul în Cipru…

– Bomboana pe colivă este amănuntul că ancheta continuă, pentru a depista existenţa unor eventuali complici, mai ales în rândul serviciilor secrete EYP, conduse la vremea respectivă de un responsabil devenit ulterior deputat al extremei drepte.

– Asta este o ştire pentru fraieri. Actualul guvern grec, precum şi cel român, s-a angajat să combată corupţia endemică din ţară, în cadrul programului de redresare a economiei sufocate de datorii convenite cu creditorii de la FMI şi UE. Şi rămânem noi cu moţul şi instrucţia la cataramă, iar antreprenorii cu postul, pasager, de Sfântul Paşte…

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~