PUTIN VERSUS POPORUL RUS (video)

PUTIN

În timp ce la Bucureşti, preşedinţii celor două state româneşti se străduiau să dea semnale publice de normalitate, în relaţiile bilaterale, la Moscova, Vladimir Putin are dureri de cap.


Diplomaţii occidentali i-au transmis, pe canale adecvate, că dacă în trecut el s-a autoidentificat, în faţa opiniei publice, ca mâna de fier de la Kremlin şi prima sursă de stabilitate a Rusiei, acum, la al treilea mandat prezidenţial a devenit întâia cauză a instabilităţii!

Aspect atestat de manifestaţiile ruşilor aparţinând clasei mijlocii, care nu au ezitat să iasă pe străzi, pentru a protesta contra corupţiei şi ineficienţei actualei administraţii de stat, rămasă încremenită în proiectul sovietic.

Occidentul insistă pe ideea, transmisă lui Vladimir Putin, alias Vova, că este momentul ca el să înţeleagă că sunt necesare noi reforme democratice în Rusia, iar cel de-al treilea mandat al lui, la Kremlin, trebuie să fie marcat de angajamentul preşedintelui pentru respectarea, în toate împrejurările, a supremaţiei legilor în vigoare.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~