Coroana lui Ann Lois Romney (video)

A.R.

Michelle Goldberg, colaboratoare a Newsweek a numit-o “insuportabilă” pe Ann Lois Romney – soţia candidatului republican la alegerile prezidenţiale, Mitt Romney – la postul de televiziune MSNBC, duminică dimineaţă. Apoi a comparat-o cu Adolf Hitler şi Iosif Visarionovici Stalin!

“Tu ştii, da, maternitatea este ceva frumos”, a continuat Goldberg. “Am constatat că expresia” coroana maternităţii”, are un sens într-adevăr, unul înfiorător, nu doar din cauza ei, cum ar fi, oarecum ştii, vreau să spun, e un fel de obicei, în societăţile cu adevărat autoritare, care conferă Crucea de Maternitate, care acordă premii pentru familii mari. Cunoşti, Stalin a făcut-o, Hitler a făcut-o.”

Totul a pornit de la ceea ce a scris doamna Romney joi, în cotidianul USA Today.
Asta a reamintit, într-un fel, lui Goldberg, de Hitler şi Stalin:

“Preţuiţi pe mamele voastre. Cele care au şters lacrimile tale, care au fost prezente la fiecare joc cu mingea, sau recital de balet. Singurele care au crezut în tine, chiar şi atunci când.. nimeni altcineva nu a făcut-o, poate chiar şi atunci când nu ai încredere în tine. Femeile poartă pălării mai multe în viaţa lor… Fiică, soră, studentă, susţinător de familie. Dar, indiferent unde suntem sau ceea ce facem noi, o pălărie pe care nicodată mamele nu o dau jos este coroana maternităţii. Nu este nicio coroană mai glorioasă.”

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~