RUSIA: Putin a decorat părinţi cu 7-13 copii

KREMLIN: Pe 2 iunie s-a derulat ceremonia de acordare a Ordinului Gloria, instituit pentru părinţii cu familii mari, având între 7 şi 13 copii. Familiile provin din cinci regiuni: Volgograd, Kaluga, Nijni Novgorod, Sverdlovsk, Trans-Baikal, teritoriul Khabarovsk şi republicile Inguşetia şi Komi.

P.

În aceeaşi zi, Vladimir Putin a semnat Ordinul Executiv privind Strategia Naţională a Copiilor pentru perioada 2012-2017, în conformitate cu Convenţia privind Drepturile Copilului, în scopul de a modela politica de stat vizând îmbunătăţirea situaţiei copiilor în Federaţia Rusă. Potrivit documentului, Biroul Executiv prezidenţial a fost însărcinat cu prezentarea unui proiect de regulament privind Consiliul Coordonator Prezidenţial menit să aplice strategia amintită. Preşedintele a însărcinat guvernul ca să aprobe un plan de măsuri prioritare pentru perioada de până în 2014, pentru a pune în aplicare prevederile esenţiale ale Strategiei Naţionale a Copiilor.

__________________________________________________________

Nota bene:

Pe website-ul prezidenţial nu sunt imagini video cu noul preşedinte rus, fiind la vedere doar cele ale ex-şefului de stat Dmitri Medvedev. Până şi postul de televiziune rus, în limba engleză, RT/Russia Today/Rusia azi, nu are decât imagini fotografice cu popasurile lui Vladimir Putin în Belarus, Germania şi Franţa. Oare de ce?…

Iată de ce am recurs la cele mai recente imagini filmate, cele de pe 8 mai, când Putin a jucat şi marcat într-un meci de hochei pe gheaţă, doar la câteva ore după ceremonia de inaugurare a noului său mandat prezidenţial, la Kremlin:

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~