S.U.A.: Cel mai bun prezicător al succesului individual

Preşedintele Barack Obama este informat, cu chestiuni operative, de către Liz Sherwood-Randall, director pentru afaceri europene, şi Mike Froman, adjunctul consilierului pentru securitate naţională şi afaceri economice internaţionale, în Biroul Oval, pe 8 iunie 2012.
Fotografie oficială, de la Casa Albă, de Pete Souza

B.O.

WASHINGTON, D.C.: În mesajul său, din această săptămână, preşedintele Obama a cerut Congresului să ia măsuri, acum, pentru a permite profesorilor şomeri să revină înapoi la muncă, în sălile de clasă, deoarece cel mai bun prezicător al succesului individual şi american, în această economie, este o educaţie bună.

În anii 2009 şi 2010, administraţia Obama a contribuit la menţinerea a sute de mii de cadre didactice pe locurile lor de muncă, dar trebuie făcut mai mult, motiv pentru care preşedintele a trimis Congresului proiectul de lege pentru locuri de muncă, în luna septembrie 2011, pentru a ajuta la prevenirea disponibilizării în mai multe state şi la reangajarea mai multor profesori.

Este timpul pentru ca liderii aleşi să acţioneze împreună şi să ia măsuri privind iniţiativa preşedintelui, pentru a ajuta studenţii şi economia, şi a reîntoarce profesorii şomeri înapoi, la muncă.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~