FORŢELE AERIENE ROMÂNE – reprezentate la International Fighter 2012

Un e-mail primit de la redacţia publicaţiei electronice The Defence IQ precizează că, peste câteva săptămâni – respectiv în luna noiembrie – va avea loc conferinţa International Fighter 2012.

I.A.

Peter Luff, ministrul echipamentelor de apărare și sprijin de la Ministerul Apărării din Marea Britanie, va deschide, cu o alocuţiune, această reuniune internaţională. În plus, generalul-maior american, de aviaţie, Lawrence Wells, se va adresa asistenţei împreună cu șeful Forțelor Aeriene Braziliene, generalul-maior Aprígio Eduardo de Moura Azevedo.

Această conferință este cu adevărat un forum mondial pentru comunitatea luptătorilor aerieni, fiind singurul loc unde principalii factori de decizie vin pentru a discuta despre modernizarea și cerințele de întreținere pentru platformele avioanelor lor de luptă, precum și cei ce doresc să dobândească noi avioane de luptă.

Reprezentanţilor Forţelor Aeriene Americane li se vor alătura cei din structurile similare ale Marii Britaniei, Malaeziei, României şi Bulgariei, care caută să investească în platformele lor actuale.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~