REGALUL IMAGINILOR, marca Time

Revista Time mi-a trimis, din nou, setul săptămânal de fotografii, din proprie iniţiativă. Aşa am avut ocazia să vizionez cele mai fascinante imagini, ale unor reporteri situaţi în cele patru colţuri ale lumii. Sunt fotografii realizate în perioada 24 – 31 august 2012.

36-513353405

Poate că aceea care se potriveşte cel mai bine, unei aşteptări generale, pe meleagurile mioritice, este fotografia de mai sus, reuşită de Mladen Antonov — de la AFP/Getty Images -, pe 27 august, 2012. O pământeancă ce se bucură de ploaia deasă din zona Tampa, în Statele Unite.

Ploaia fiind cea mai aşteptată binecuvântare, nu doar pentru agricultura, ci şi pentru…
… politica din România, care a ajuns să învenineze, peste poate, relaţiile de comunicare, dintre un conaţional şi altul, diferenţa de opinie mergând până la degradarea unui mod lucid de a privi lucrurile.

Şi în toată această alienare generală, întrebarea rămâne: alegătorul român cu cine poate fi identificat în fotografia de mai jos?…Dar politicianul, de aceeaşi naţie?

38-2012-08-28t141808z_19358114

Cei ce doresc să vadă lumea şi cu alţi ochi, ai unor fotoreporteri de excepţie, pot apăsa acum AICI, pentru a viziona întregul set – marca TIME.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~