CONDUCEREA de care toată lumea depinde

CASA ALBĂ: Președintele Obama vorbește despre pierderea tragică a vieţii a patru compatrioţi americani, care se aflau în reprezentanţa diplomatică a SUA, din Benghazi, Libia. Aceşti americani au reprezentat cel mai mare bun al țării noastre; fără oameni ca ei, nu am fi putut susține libertățile sau securitatea noastră, sau să oferim conducerea de care întreaga lume depinde.

În acest timp, de turbulențe în multe țări diferite, președintele face clar faptul că Statele Unite au un respect profund pentru oamenii de toate credințele, dar în calitate de comandant-șef, el nu va tolera niciodată eforturile de a face rău americanilor noștri și se va asigura că persoanele care atacă oamenii noștri nu găsesc nici o scăpare de justiție.

p091412ps-1148_1

Președintele Barack Obama, urmat de capelanul colonel J. Wesley Smith, și secretarul de stat Hillary Rodham Clinton, merge spre podium, în timpul ceremoniei de transfer – a rămăşiţelor pământeşti a celor patru americani ucişi în Libia -, la Baza Andrews, în Maryland, pe 14 septembrie.

Fotografie de Pete Souza

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~