DAMIAN HÂNCU: Adevăraţii patrioţi ai neamului românesc suferă în tăcere

DAMIAN H

Bună ziua, dle Petrescu!

Dupa o vara sufocanta, cu demiterea parlamentara a presedintelui Basescu, cu referendumul usl-ist esuat, cu Jocurile Olimpice de la Londra, unde atletii români au fost aproape de mai multe medalii fiind pe locurile 4-5 la competitii si vizita cancelarului german la Chisinau, am luat o pauza de meditatie si lectura si nu v-am scris în ultimul timp.

Înţeleg foarte bine că adevăraţii patrioţi ai neamului românesc suferă în tăcere, când minciuna ruseasca si fortele obscure ucrainiene sau unguresti sarbatoresc intrigile sterile ale partidelor politice de la Bucuresti, care dezbina societatea româneasca!

Ca exemplu, sunt afacerile pe peste 20 de ani ale traficantilor rusi de arme,droguri si persoane din Transnistria în zonele din conflict din Asia(Caucaz,Orientul Mijlociu),Balcani si Africa :
Cotidianul.ro- Dosarele secrete din maruntaiele putrede ale Ministerului Public(conexiunea ex-sovietica)!

De aceea, Reunirea din 1990-1992, a celor 10 judete ale României Interbelice, anexate cu forta de Stalin, la URSS, în iunie 1940, n-a avut loc!

Iar majoritatea intelectualilor români unionisti au fost lichidati de KGB deghizat în FSB!

Ocupatia ruseasca continua!

Se cunosc legaturile economice dintre baronii PSD sau PNL si traficantii de arme si fiinte umane rusi, ucrainieni,arabi si iranieni!

De aceea România nu e admisa în Spatiul Schengen, precum Polonia, Cehia, fiind inclusa alaturi de Bulgaria (care-si bate joc de românii din Timoc)!

Am urmarit în aceasta vara multe documentare de investigatie, printre care si un documentar franco-britanic despre traficul de fiinte umane : youtube-“esclaves sexuelles”, care descrie “piata” obscura criminala de peste 42 mld dolari anual, subiectul fiind dezvoltat în filmul franco-britanic”Taken”(L’Enlevement) 1 si 2″ de Pierre Morel si William Neeson în 2008 si oct.2012!

E tragic si revoltator!

Doar armata, atletii si intelectualii români, prin rezultatele remarcabile conving occidentalii de a include România alaturi de Polonia, dar nu de Bulgaria, Ungaria sau Serbia – tari filoruse si românofobe!

Deseori ma gândesc la sacrificiile de veacuri ale poporului român, pentru apararea crestinismului si civilizatiei europene, fiind ca un scut în fata hoardelor păgâne asiatice de la huni, avari, mongoli la sovietici!

Doar în ultimile doua secole, românii au trebuit sa dea tributul sângelui la toate marile conflicte mondiale: de la razboiul ruso-turc din 1806-1812, 1853-1856, 1876-1878 ruso-japonez din 1904-1905 ,WW1 si WW2, Razboiul din Coreea, Vietnam, Angola, Afganistan, Caucaz etc., fiind trimisi de rusi drept ” carne de tun” !

Nu sunt pesimist din fire, dar cred în viitorul luminos al neamului românesc crestin, precum spunea Eminescu: “Tara mea de glorii, tara mea de dor!” , astfel România devenind pilonul crestin în Balcani, precum Polonia lui Chopin si Ioan Paul al 2-lea pilon catolic, pentru Europa Centrala decrestinata de comunism si ateismul materialist!

Cu încredere si gând bun!
Damian Hâncu

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~