ELIZA REVINE ÎN ROMÂNIA!

O româncă foc de deşteaptă!

ELIZA

Una dintre cele mai inteligente – şi de nesupus – ofiţerese, ale formulei romantice a structurii de relaţii publice din Armata României, colega Eliza, azi şi Markley – după numele soţului american – revine, în calitate de cetăţean al Statelor Unite, pe tărâm natal.

După cum m-a informat, din Germania, distinsa doamnă Barbara Wither, Centrul Marshall o sprijină în realizarea unui important proiect de cercetare, pentru Universitatea de Stat din Kennesaw, la reuşita căruia contează dialogul ei cu un număr cât mai mare de ex-absolvenţi ai centrului menţionat.

Strălucitoarea româncăcare a avut temeritatea să plece când direcţia de imagine a oştirii era condusă, împotriva naturii, de o udemeristă ce abia vorbea în limba oficială a României, sprijinită de un general de intelligence! ( recent consilier prezidenţial, pe timpul preşedintelui interimar, reîntors, cu arme şi bagaje consilier la menestrelul regal al apărării, datorită posedării unul alt dosar…prezidenţial)– va fi disponibilă, în România, între 2-8 şi noiembrie, pentru interviuri scurte, care vor fi inserate în cercetarea sa, fără nominalizare.

Absolvenţii care sunt interesaţi de un asemenea demers îşi pot programa interviul printr-un e-mail trimis la adresa: emarkley@kennesaw.edu.

Anterior, pot obţine date suplimentare apăsând aici.

Bun venit în România, domniţă Eliza – conaţionalii care te cunosc, te apreciază.

Vicepreşedintele Asociaţiei George C. Marshall-România

Col.(r.) dr. Ion Petrescu

_________________________________

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~