Puterea politică crește la gura țevii de tun

Sărbătorile de iarnă mă reîntorc la bucuria de a face surprize semenilor cărora le parcurg periodic arealurile electronice, pentru a afla lucruri noi, a înţelege moduri diferite de gândire, a percepe dimensiunile exacte ale altor oglinzi ale lumii în care trăim, indiferent de vârstă, sex, traiecte profesionale anterioare, convingeri prezente şi pariuri cu viitorul.

Prin urmare, începând de azi, voi prezenta, succesiv, câte un blog – de referinţă pentru mine – citând o singură frază inedită a autorului respectiv şi realizând linkul către un material ce merită a fi parcurs de curiosul devorator al paginilor electronice – internautul anonim, cu o poftă nesăţioasă de a vedea, discerne şi cataloga demersuri deseori surprinzătoare, ale conaţionalilor noştri.

GRUMAZ

Primul pe lista celor care vor fi înfăţişaţi aşa cum sunt ei este autorul blogului a cărui primă pagină am inserat-o în facsimilul de mai sus.

Fraza antologică? “Comisia este importantă în viziunea liderilor chinezi și datorită invățăturilor lui Mao care spunea: puterea politică crește la gura țevii de tun.

Iar conexiunea cu articolul ce conţine formularea de mai sus se poate face, dacă doriţi, apăsând aici.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~