ANONYMOUS – la Botoşani

we_are_anonymous_by_flashfrenzy

Din ciclul – Dreptate până la capăt:

(5 ianuarie 2013, ora 18:45) Poetul Mihai Eminescu va fi declarat cetăţean de onoare al judeţului Botoşani, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu.

Titlul post-mortem va fi acordat în baza unei hotărâri, pe care Consiliul Judeţean urmează să o adopte într-o şedinţă extraordinară, care va fi convocată săptămâna viitoare, pentru a marca astfel împlinirea a 163 de ani de la naşterea marelui poet.

Şeful CJ intenţionează, de asemenea, să propună ca ziua de 15 ianuarie să devină ‘zi de sărbătoare a judeţului Botoşani’.

Florin Ţurcanu mai propune organizarea, de ziua naşterii poetului naţional, a unei defilări în municipiul Botoşani.

‘Este o sărbătoare a judeţului Botoşani. (…) Defilăm toţi pe străzile Botoşaniului. Invităm primarii, directorii de şcoli. Va fi şi un spectacol’, a afirmat Ţurcanu.

Sursa: Agerpres

Asteptam “riposta” Guvernului (măcar a vice-prim-ministrului), avansarea in grad – doar colonel ? -, a celui comemorat!!!

Atentie! Azi e 7, mâine-poimaine 24 ianuarie. Nu vă lăsaţi!

Cu colonelu’ Cuza ce facem?

Hai, o stea-două acolo, că nu moare nimeni..

N.B.: Se aude că aceia deposedaţi recent de grad, de către fostul regim (de scurtă amintire) îşi vor recăpăta tresele. Tot ca la început, cu toată discreţia cuvenită.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~