2-0 pentru Ungaria

Conform e-mail-ului primit de la Cartierul General al NATO, joi, 17 ianuarie 2013, la ora 14.40, preşedintele Ungariei, János Áder, va poposi la sediul Alianţei Nord-Atlantice, unde se va întâlni cu secretarul general al organizaţiei euro-autlantice – Anders Fogh Rasmussen.

Áder János

János Áder, preşedintele Ungariei, de la 10 mai 2012

O sursă independentă credibilă afirmă că Ungaria urmează să anunţe, tot joi, 17 ianuarie, participarea sa, concretă, la operaţiunea europeanăpompos termenul, dar am respectat preţiozitatea mesajului primit, scris în limba franceză – de formare a armatei statului Mali. Numărul militarilor unguri destinaţi acestei misiuni urmează să fie precizat.

O informaţie – difuzată neoficial de diplomaţi maghiari – sugerează că 5 sau 10 ofiţeri, subofiţeri şi alţi militari profesionişti unguri ar putea fi desemnaţi pentru această sarcină.

O explicaţie a acestei opţiuni ar fi recunoaşterea realităţii că în Mali este vorba de o prioritate de securitate internaţională, ce nu priveşte doar una sau două ţări de pe bătrânul continent, ci toate statele europene, inclusiv Ungaria.

Dacă militanţii pentru războiul sfânt, jihadiştii, preiau conducerea în Mali, nu puţini dintre ei vor fi mandataţi să acţioneze în Europa, cu paşapoarte aferente şi misiuni previzibile.

Unde?

La Berlin, capitala economică a Europei…

… la Varşovia, capitala statului ce constituie pilonul de nord al NATO – la frontiera de est a alianţei – …

…. aleatoriu la Budapesta

… şi – pe cale de consecinţă, cum zicea generalul Eugen Bădălan, ex-şef al Statului Major General al Armatei României – la Bucureşti, capitala ţării ce rezistă instinctiv ofensivei politico-economice dezlănţuite a Federaţiei Ruse.

România fiind, nota bene – datorită miilor de militari rulaţi prin teatrele de operaţiuni militare – singura garanţie, pentru americani, că la vest de Nistru nu va fi o defecţiune strategică…

… cum oricând s-ar putea întâmpla în Bulgaria, susţinătoarea telecomandată, din umbră, a comediei numită Găgăuzia.

Parte a altei făcături a KGB, republica din stânga Milcovului de azi, cea din nou dovedită – la ultima vânătoare cu ţintă umană…- a fi nu doar mafiotă, ci şi contra naturii istorice a României de ieri…

Şi mai ales de mâine!

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~