SCENARIUL KGB, DIN DECEMBRIE 1989, DE LA BUCUREŞTI SE VA REPETA LA CHIŞINĂU?

ÎN 1989:

Prof. univ. dr. Corvin Lupu:

Moartea generalului Milea a paralizat represiunea, a făcut posibilă ascensiunea pentru câteva ore astrale a lui Victor Athanasie Stănculescu la comanda Armatei şi derularea proiectelor de înscăunare a noii puteri politice, în formula stabilită de puterile străine intervenţioniste în România. Milea ajunsese o frână în calea schimbării conducerii României şi a tuturor proiectelor occidentale şi sovietice privitoare la această ţară şi a regiunii est-europene din care face parte. Citiţi continuarea argumentării apăsând aici.

KGB

ÎN 2013:

Eliminarea, prin înlocuire, a ministrului apărării, din Republica Moldova va face posibilă ascensiunea la conducerea Armatei Naţionale – de peste Prut – a unei comenzi devotate drumului spre Uniunea Euro-Asiatică şi derularii proiectelor de înscăunare a regimului politic făţiş pro-Kremlin.

Rusia nu va mai interveni militar, deoarece FSB, fostul KGB, a penetrat toate sferele puterii de la Chişinău, luând sub un control vizibil Serviciul de Informaţii şi Securitate al Republicii Moldova.

Dacă ministrul apărării de la Chişinău este considerat o frână în calea înlocuirii triumviratului, care a condus Alianţa pentru Integrare Europeană, întrebarea este cine îl va urma în exil?

Mihai Ghimpu, păcălit de Vladimir Filat?

Marian Lupu, pedepsit de acelaşi premier – cunoscut pentru jocul său la mai multe capete, cel mai important fiind cel din răsărit?

Dacă un asemenea curs al evenimentelor va fi de neoprit, Consiliul Suprem de Apărare a Ţării va reanaliza raporturile cu statul dintre Prut şi Nistru, care va avea o conducere anti-UE şi anti-NATO?

Dacă evenimentele de la Chişinău vor degenera, prin intermediul unor violenţe uşor de organizat, România va avea curajul să se adreseze NATO, precum a făcut Turcia, în cazul Siriei?

Sau ministrul de externe al României va reitera gafa de a compara românii din Republica Moldova, cu secuii de la noi, primii fiind interesanţi pentru Bucureşti, cei din urmă pentru Budapesta?!…

Apropo, după manifestaţiile de la Sofia – demarate ca în ţările arabe, în preajma primăverii, de servicii de intelligence occidentale – urmează demonstraţiile programate la Chişinău, apoi Bucureşti, toate deja planificate de FSB?

Sugerez ministrului apărării naţionale, din România, ca să îşi amâne vizita la Moscova.

Sine die.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~