NUME DE COD: CUPOLA

Am primit, de la un internaut, ceea ce a publicat un website de care nu ştiam până acum. Mi-a atras atenţia un nume de cod, respectiv CUPOLA.

La un moment dat eram tentat să scriu despre aceşti băieţi deştepţi – folosind acelaşi titlu -, cei care şi azi servesc, din umbră, cu folos substanţial, material, nu spiritual, zona care mereu se îndoieşte de opţiunea strategică spre Vest, pentru a sugera “eroarea” desprinderii de Est. Am renunţat doar pentru că am văzut că nici schimbarea guvernanţilor nu le-a afectat posturile şi influenţele publice, semn că nu depind de voturile mulţimii, ci de alte cupole, de pe mapamond.

Cine a furnizat numele celor comentaţi în stil tipic unei structuri de intelligence este un alt băiat deştept, dovadă fiind includerea – pentru “aburirea” cititorilor naivi – şi a unor nume de foşti militari, dintre care unii au o…

…legătură cu menţionata CUPOLĂ, precum aceea dintre actualul Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române şi Patriarhul Moscovei şi al întregii Rusii. Adică este sublimă, dar lipseşte cu desăvârşire.

Dacă indic materialul respectiv, cu comentariile aferente, o fac pentru că multe dintre întunericimile societăţii de azi se datorează şi perseverenţei mai degrabă machiavelice, decât pretins naţionale, ale celor din reţeaua CUPOLEI.

Merită felicitări cei care au iniţiat website-ul respectiv şi au inserat rândurile despre CUPOLĂ. Semn că nu mor caii, când vor câinii…

Materialul comentat poate fi citit dacă daţi click aici.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~