Sfârcurile lui Putin

Fotografie de Alexei Druginin/AFP/Getty.

Conform jurnalistului Andy Borowitz, președintele rus Vladimir Putin a declarat că spectatorii homosexuali ar trebui să se simtă bineveniți la Jocurile Olimpice de la Soci, dar i-a avertizat împotriva “oricărei afișări viu colorate, care atrage inutil atenția asupra lor.”

“Jocurile Olimpice au fost întotdeauna, și ar trebui să fie întotdeauna, focalizate pe sportivi”, a mai declarat preşedintele Putin. “Orice încercare, a unor homosexuali, de a face paradă cu corpurile lor, într-un mod care este distractiv, provocator, sau excitant va fi dezaprobat.”

“În mod specific, spectatorii homosexuali ar trebui să rămână pe deplin îmbrăcaţi, tot timpul, și să reziste tentației de a îşi dezvălui bicepşii lor cizelaţi sau muşchii abdominali întăriţi,” a mai declarat şeful statului rus.

“Mai mult”, a adăugat el, “în niciun caz nu ar trebui să utilizeze homosexualii ulei, grăsime, sau orice alt unguent pe torsurile lor, în efortul de a evidenţia pectoralii lor.”

Putin a avertizat: “Amintiți-vă, acestea sunt Jocurile Olimpice. Este strict interzisă expunerea de coapse, fese, sau mai ales sfârcurile, ridicate de la aerul rece din Rusia. “

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~