Ion Iliescu (nu) are dreptate

Am citit amuzat următoarele rânduri:

“Ion Iliescu, primul preşedinte al României de după Revoluţie, spune că deşi situaţia din Ucraina este îngrijorătoare, n-ar trebui să ne facem probleme în privinţa unei posibile ameninţări din partea Rusiei.” (Pentru conformitate daţi click aici).

Probleme?

Este linişte şi pace în România. În sfârşit premierul vorbeşte precum preşedintele în exerciţiu, în chestiunea inundaţiei răsăritene, care vine, vine, calcă totul în picioare…

Şi de linişte ce e, sâmbătă 3 mai, un bărbat sobru, mândru că îmi arată insigna din portofel, după model american, nu sovietic, insigna de poliţist, mi-a înmânat, după completare, “ORDINUL DE CHEMARE PENTRU CLARIFICAREA SITUAŢIEI MILITARE”.

Ordin emis pe 16 aprilie, adică la trei zile după ce am lansat emisiunea “VALORI EUROATLANTICE”, nicidecum euroasiatice.

Simplă coincidenţă…

Ceea ce m-a indignat este că adresa este adresată domnului…, adică nu colonelului în rezervă, care scrie aceste rânduri.

Ceea ce înseamnă lipsă de respect, mai ales că hârtiuţa nu a venit prin Poşta Română, ci prin Poliţia Română, iar la centrul de sector, de care aparţin se ştie gradul meu de cel care semnează, cu ştampilă rotunjită, adresa de rigoare.

Rezon!

Dar te pui cu secretul militar?

Poate că tocmai acesta este subiectul întrevederii. Nu mai ştiu ce grad am şi le clarific eu situaţia…

Pe mâna cui a ajuns ţara asta…

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~