Aşa le place unora, să fie pe invers…

Viaţa a făcut să plec departe de Capitală. Iar pe 8 mai seara să încerce un teleast, altfel cu bune intenţii, să mă contacteze telefonic. A reuşit să îmi trimită şi un sms. Am răspuns că nu pot comenta parada răsăritenilor fiind departe de Bucureşti.

A doua zi am urmărit, din curiozitate, cine a fost în studioul TV respectiv. Un conaţional specializat în operaţiuni psihologice. Care, în general, nu au nicio legătură cu informarea corectă a opiniei publice, menirea programată fiind manipularea acesteia.

Bine, omul acum este pensionar, başca şi sindicalist, dar de aici până la a veni cu enormităţi de tot râsul este o distanţă pe care ar trebui să o aibă în vedere cei care l-au ales să se facă de tot hazul.

Prima dezinformare ţine de faptul că atunci când Moscova a cerut militari din Republica Moldova, la defilarea de 9 Mai, aceştia nu ar fi ajuns acolo.

Păi copii de mingi ce l-aţi instruit, prost, pe ditamai purtătorul de trei trese mari şi cam cărunte, chiar dacă preşedintele interimar de atunci, Mihai Ghimpu s-a opus, premierul din acel moment, de la Chişinău, Vlad Filat, a luat toate măsurile ca flăcăii Moldovei cotropite să bată pasul sovietic de supunere, prin Piaţa Roşie, din Moscova. Clar?

A doua dezinformare este lauda adusă, hodoronc tronc, premierului în funcţie, de la Bucureşti, pe care căruntul rezervist liber schimbist îl lăuda pentru poziţia sa în raport cu Moscova, care ar fi conform UE şi NATO.
Glumă bună de Radio Erevan…

Aşa tămâiere, neconformă cu realitatea, ci doar cu o comandă politică nu poate decât să confirme afirmaţia unui demnitar înalt, care spunea că un serviciu de intelligence, altfel de elită a fost luat în subordonare de palatul din Piaţa Victoriei… unora, împotriva altora.

Dar, până la urmă este o chestie logică, doar în sindicatul respectiv mai sunt băieţi care îşi schimbă convingerile peste noapte, pentru o stea amărâtă, promisă a poposi pe umărul doritorului, înaintea de a ajunge la staţia terminus, din Ghencea 1.

NATO fiind înţeles de asemenea mimi după chipul şi asemănarea lor, de manipulaţi inteligent, cu date furnizate pe principiul privirii realităţilor în oglindă.

Aşa le place unora, să fie pe invers.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~