Referitor la incompetenţa purtătorului de cuvânt al Preşedintelui României

În buna tradiţie liberală, cum ajunge cineva mai mare peste ceva, cum pune o fătucă, doamnă sau ce o mai fi, pe cel dintâi post în comunicarea publică, din instituţia ce, vezi doamne, era prăfuită de atâta conservatorism şi a venit lumina unei neştiutoare să facă ordine în domeniul unde nici nu ştie unde sunt andrelele, darmite ghemul lucrului bine făcut.

Bine făcut?

Vorba vine.

Cum a fost aleasă persoana de la Cotroceni ca prim comunicator este treaba preşedintelui.

La cât se pricepe vedem şi în comunicatele zilei de 30 decembrie, care încep toate cu…

Ref. !

Să fie de la refec?

Refec fiind o cusătură cu ajutorul căreia se îmbină două bucăți de material textil, ale căror margini se îndoaie și se prind sub îndoitură, ca să nu se destrame; refecătură.

Posibil, deşi talentul de scriitor este una, abilităţile de comunicator modern reprezintă altceva.

Să fie de la refec, în sensul că purtătorului de cuvânt i-a fost tras un refec, adică a fost mustrat de cineva cu asprime?

Peste poate.

Noul şef de stat fiind de un calm proverbial.

Să fie de la referat?

Ei, aş!…

Referitor la stângăciile doamnei propulsată acolo unde visează, dar nu acţionează profesionist, ar putea fi trimisă la un scurt curs, de relaţii publice, peste Ocean.

Cu un stagiu la Casa Albă, ca să vadă cum se face, completează şi susţine un website modern la o administraţie prezidenţială.

Cei care nu ştiu despre ce este vorba pot da click aici.

Au mai avut liberalii cosiţe uimitoare, postate prin posturi similare, la alte instituţii, sub pretextul numirilor politice.

Nici relaţii publice nu ştiau, nici limba ţării nu o vorbeau corect,
iar ca tacâmul să fie complet, pe cât erau de goluţe la hăinuţe, pe atât de acoperită le era identitatea profesională reală.

Bilă neagră, pentru ocupantul principalului birou, de la Cotroceni, pentru numirea unei amatoare în funcţia de unde i se va construi sau dărâma imaginea făurită pe intenţia sa publică. Rezon.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~