ISTORIA UNUI MILITAR DIN DIRECŢIA INFORMAŢII, A STATULUI MAJOR GENERAL AL FORŢELOR ARMATE RUSE

gru

24today.net:

1. Krivko este cetățean rus.

2. El este un soldat din Brigada a 3-a, a Forțelor Speciale ale Direcției de Informații, a Statului Major General al Forțelor Armate ale Federației Ruse. El este exact din aceeași brigadă ca prizonierii ruși Alexandr Aleksandrov și Evgheni Erofeev, capturaţi de armata ucraineană la 16 mai 2015, în apropiere de Lugansk.

3. El a luat parte la atacul pentru cucerirea Aeroportului Lugansk, pe 31 august 2014, când armata rusă a distrus în totalitate, apoi a capturat aeroportul. El a activat într-o tabără de antrenament, în interiorul Ucrainei, pe teritoriul controlat de așa-zisa “Republică Populară Lugansk”, la doar 8 km distanță de Aeroportul Lugansk, și a postat fotografii de acolo. Există, de asemenea, un interviu video cu Krivko, după ce aeroportul a fost cucerit de ruşi.

4. El a primit o pușcă de asalt, fabricată numai în Rusia și utilizată numai de către unităţile Forţelor Speciale. El a fost rănit într-o luptă împotriva armatei ucrainene, dusă aproape de Sanzharivka, pe 28 ianuarie 2015.

5. Krivko conduce un transportor blindat, de tipul BPM-97 “Vystrel” fabricat doar în Rusia și utilizat doar de Forțele Speciale ruse.

ALTE DETALII PUTEŢI CITI AICI.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~