BLONDA… de la B1TV

În rândurile care urmează nu mă refer la culoarea podoabei capilare a unei teleaste de la B1TV, care a avut doi invitaţi aparte, din dorinţa de a realiza o emisiune cu poveşti vânătoreşti, pentru cine se anesteziază, zilnic, cu minciuni livrate, pe bandă rulantă, de posturi de televiziune dornice de un număr sporit de privitori.

Era duminică, deci se mai poate da în stambă şi o televiziune altfel incisivă în căutarea adevărului.

Nu mă refer nici la invitatul cu aerul voit misterios, mereu anticipând ploi răsăritene, invocând conduceri secrete ale lumii pământene şi clar delimitat de poziţii pro-Vest sau pro-Est, el fiind un bun român, visător, cu harul povestirilor pentru cei care mai au nevoie de ghizi prin culoare ale imaginaţiei unor naratori încântaţi de haloul creat cu această amăgire momentană a semenilor.

Dar mă refer la o Blondă ce îşi îndemna telespectatorii, ca o invitată în platou pe teme de premoniţii de doi bani, ca să nu creadă în poveştile cu agresivitatea Rusiei, ea având rude în Doneţk, care i-au trimis imaginile unui reportaj, realizat pe timpul unui schimb de focuri, în care reporterul… de limbă rusă întreba cetăţenii de pe stradă spre ce aleargă şi aceştia îi răspundeau în limba engleză…Deci erau americani, cum ne invita să credem Blonda.

Atâta Manipulare, Prostie şi Abuz de credulitatea cui o fi crezut-o pe Blonda cu ia albă, gura slobodă şi mintea dusă cu sorcova, sau indusă în spirit răsăritean, nu am văzut de mult în România, nu la B1TV.

Păi dacă aşa stau lucrurile, ruşii sunt paşnici, deloc agresori, americanii vor război, pe unde se duc… cum cuvânta Blonda invitată fiind privită amuzată de… Blonda teleastă, atunci cei peste şase mii de morţi, din estul Ucrainei, sunt toţi americani, veniţi să agreseze pe paşnicii răsăriteni?

Noroc cu canicula, creşterea temperaturii fiind o posibilă explicaţie logică a teatrului mic, absurd, jucat la B1TV, pe 28 iunie 2015, de o Blondă rusofonă, în emisiunea unei Blonde aparent afonă.

Comedie mare, de doi bani minutul…

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~