VIDEO: “Talisman Sabre 2015” implică antrenarea a 33.000 de militari, 21 de nave, 200 avioane și trei submarine, americane şi australiene

Avioanele militare americane, de la bordul portavionului – din clasa USS NimitzGeorge Washington, s-au antrenat cu aeronave din Forţele Aeriene Regale Australiene, ca parte a exercițiului Talisman Sabre 2015, la 16 iulie 2015.

PORTAVION

“Scopul final al acestor exerciții este de a desfășura, a atinge și a menține interoperabilitatea între forţele aeriene ale SUA şi Australiei, precum și între componentele noastre maritime”, a declarat locotenentul David Robinson.

Talisman Sabre 2015 este un exercițiu de antrenament bilateral, terestru, maritim și aerian, al forțelor militare ale SUA și Australiei, la care participă 33.000 de militari, 21 de nave, 200 avioane și trei submarine. Acest exerciţiu crește interoperabilitatea armatelor celor două state, pentru a răspunde la o mare varietate de situații neprevăzute și pentru a menține securitatea, pacea și stabilitatea, în regiunea Asia-Pacific.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~