Decizie a administraţiei prezidenţiale

Conform confirmărilor primite din trei surse instituţionale diferite, administraţia prezidenţială a decis să treacă la modificarea unui document criticat, cu argumente solide, de experţi militari şi civili – inclusiv de membri ai Clubului Militar Român de Reflecţie Euroatlantică, în emisiunea “Valori euroatlantice”, de la 6TV – fiind vorba aici de STRATEGIA NAŢIONALĂ DE APĂRARE A ŢĂRII, PENTRU PERIOADA 2015 ‐ 2019.

Clubul Militar Român de Reflecţie Euroatlantică a avut o primă reuniune publică pe 21 mai 2015, în care a dat semnalul că acei conaţionali care cred în valorile libertăţii, independenţei, suveranităţii naţionale şi integrităţii teritoriale a statelor membre ale NATO ridică fruntea în apărarea statutului demn al României, la frontiera de est a Alianţei Nord-Atlantice, o ţară care are nevoie de o armată puternică, într-o lume imprevizibilă.

Următoarea reuniune a Clubului Militar Român de Reflecţie Euroatlantică, cu uşile închise, se va derula pe 20 august 2015, subiectul supus dezbaterii fiind FEDERAŢIA RUSĂ ŞI REGIUNEA MĂRII NEGRE. SCENARII 2025.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

~